top of page
ArtProject_Banner.png

Een korte inleiding.

Wij zijn Worlds Beyond, een symfonische rock/metalband. Momenteel zijn we druk bezig om de release van ons langverwachte tweede album uit te brengen. Om dit muzikale avontuur extra bijzonder te maken, hebben we besloten om een uniek cultuurproject te organiseren en we willen jou graag uitnodigen om deel te nemen! 

Het concept.

In een wereld die steeds meer wordt beïnvloed door technologie en kunstmatige intelligentie, willen wij graag een stap terugzetten naar het menselijke aspect van kunst en muziek. Daarom geloven wij sterk in de kracht van creatieve samenwerkingen en willen kunstenaars de kans geven hun talent te tonen door middel van beeldende kunst. Daarom stellen wij blanco LP-platen ter beschikking die wij graag toevertrouwen aan max 20 kustenaars. We nodigen je uit om deze blanco plaat te transformeren in een kunstwerk dat de boodschap van ons album visueel weerspiegelt volgens jouw eigen interpretatie.

De kunsttentoonstelling.

Jouw kunstwerk wordt tentoongesteld in de Foyer van Gildhof Cultuurcentrum in Tielt naar aanleiding van onze releaseshows. Deze zal enkele weken tot een maand voor de releaseshow worden tentoongesteld. De precieze start datum is nog af te spreken met de uitbater. Tijdens de tentoonstelling kunnen mensen een bod doen op de kunstwerken. De bieding wordt afgesloten na de laatste concertvoorstelling op zondag 02/03/25. De geboden bedragen zal je zelf kunnen opvolgen en na de voorstelling kan u het hoogste bedrag goedkeuren, of beslissen om niet te verkopen. Het geboden bedrag gaat integraal naar jou als kunstenaar.

De releaseshow.

Wij organiseren 3 releaseshows die doorgaan in het weekend van 28 februari tot 2 maart 2025. De concertvoorstellingen zijn in samenwerking met het symfonisch orkest van Tielt: "Zanglust". Tijdens dit weekend verwachten we ca 1000 mensen. Voor de show krijgt iedereen een programmaboekje waarin we alle kunstwerken en kunstenaars toelichten. Hierin kan men ook alle info vinden hoe men kan bieden op een kunstwerk. Tijdens de pauze kan men de kunstwerken dan ook gaan bezichtigen.

Wat krijg je

van ons?

 • 1 blanco LP cover (+1 reserve)

 • Campagne rond u als kunstenaar en uw kunstwerk

  • Social media​

  • Programmaboekje

  • Persbericht

 • Volledige opbrengst kunstwerk

 • Gratis ticket voor de release show

Wat verwachten we

van u?

 • Een kunstwerk, aangebracht op de blanco LP cover

 • Vrije keuze beeldende kunst

 • Deadline: 18/01/25

Interesse?

Vul onderstaand formulier in.

Heb je geen link naar uw portfolio? Hier kan je eventueel ook enkele foto's doorsturen van uw werk.

bottom of page